Top fire over de mest populære plastikoperationer

The American Society of Aesthetic Plastic Surgery har undersøgt, hvilke plastikkirurgiske operationer der er mest populære i USA, og deres resultater er ikke overraskende. 

På fjerdepladsen

På fjerdepladsen over hvilke plastikoperationer der oftest udføres ligger næseoperationer, som også er en af de mest udbredte kosmetiske operationer i Danmark.

På tredjepladsen

På tredjepladsen ligger ansigtsløftningen, og ifølge The American Society of Aesthetic Plastic Surgery skyldes dette blandt andet, at vores ansigter er synlige overalt på de sociale medier, og folk går mere og mere op i billeder rent generelt. Med profiler på Facebook og Instagram ser vi hver dag mange billeder, også af os selv, og ofte fra vinkler vi ikke før har set os selv fra.

På andenpladsen

På andenpladsen ligger fedtsugninger og andre kropsændrende operationer, som ses oftere og oftere, og som især er boomet i antal de sidste ti år. Folk er blevet mere opmærksomme på de lokale fedtdepoter, som kan være meget svære at træne og diætere væk, og som egner sig godt til fedtsugninger.

På førstepladsen

På førstepladsen ligger ifølge The American Society of Aesthetic Plastic Surgery brystoperationer! Flere og flere kvinder får foretaget brystforstørrelser, brystløft og får i det hele taget ændret på deres bryster. Nogle piger vokser endda op med håbet om at få silikonebryster engang i fremtiden, fordi der netop er så meget fokus på bryster i den moderne verden.