Bliv kørende i Volvo med flexleasing

Volvo-flexleasing

Kan det betale sig at flexlease en Volvo? Det kan det bestemt, men visse modeller er mere fordelagtige end andre. Når du vælger at flexlease, er der flere leasingformer at vælge imellem. Herunder privat-, erhverv-, split- og sæsonleasing. Hver leasingform har sine forskellige fordele og opfylder forskellige behov hos den enkelte person. Overordnet set går alle formerne dog ind under kategorien flexleasing.

Fordele ved flexleasing

Der findes en lang række fordele, ved at flexlease sin bil. Blandt andet betaler du mindre for registreringsafgiften, da du kun betaler for den periode, hvor du leaser. Som bilkøber, vil afgiften altså være noget højere. Samtidig kan du ofte få fingrene i en langt mere lækker bil, end du måske ville kunne som køber.

Leasingfirmaer som eksempelvis Nellemann Leasing, importerer nemlig alle typer biler. Når du ikke længere ønsker at lease bilen, sparer du dig også for besværet angående videresalg, da den virksomhed, som du har leaset i, formentlig vil kunne hjælpe dig gratis.

Sådan opnår du den laveste afgiftssats

For at du kan opnå den lavest mulige afgiftssats på din bil, er der et par fif, som du kan benytte dig af. For det første så skal bilen, som du vælger at flexlease minimum have tre år på bagen.

Derudover så har prisen på den biltype du vælger også meget at sige. Jo dyrere bil du flexleaser, jo flere fordele er der at hente. Ønsker du derfor at flexlease en Volvo, kan et bud på en god bil være en Volvo V60.

 

Fire interessante Volvo’er til flexleasing

Volvo V60

Volvo V60 er den kompakte stationcar, som fungerer til mange behov. Der er en bred vifte af modeller at vælge imellem, og der er derfor lidt til enhver smag. Blandt andet Momentum eller R-design er godt udstyret, og man får meget for pengene.

Volvo-V60

Volvo S90

Denne luksus Sedan, som også findes i stationcar kaldet V90, er en nyere model, som blev introduceret i 2016. Alle motorerne på S90’eren er udstyret med 4-cylindre og er på 2-liter. Med denne bil får man et højt niveau af udstyr og en bil med høj komfort.

Volvo-S90

Volvo XC60

Dette er off-road varianten til V60’eren og blev for første gang introduceret i 2008. Siden da er der introduceret to generationer af XC60’eren, hvor anden generation stråler af nyt design.

Volvo-XC60

Volvo XC90

XC90 er en luksus SUV som også består af to generationer, hvor første blev introduceret i 2002. Den nyeste model har vundet mange priser, hvilket den kun fortjener. Volvo har her formået at lave en bil, der ikke bare leverer design, men også sikkerhed og udstyr udover alle forventninger.  

 

Volvo XC90