Steder jeg gerne ville se

Jeg prøver på at lave en liste over alle de steder jeg godt kunne tænke mig at besøge, for på den måde at rangordne hvilke steder jeg skal rejse hen hvornår. :)

1. Rejse til Peru

Allerhelst kunne jeg godt tænke mig at komme til Peru. Så ville jeg udforske Amazonas – og se om man kan finde nogen amazoner ;). Jeg ville også gerne se det gamle Inkarige og Machu Pichu, som skulle være helt fantastisk smukt.

2. Indien

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at se Taj Mahal, som en stor mand byggede som hyldest til sin elskede kone. Og så elsker jeg bare indisk mad, så jeg er sikker på at jeg vil trives der.

3. Mexico

Det kunne også være mega fedt at komme til Mexico og bestige deres vulkaner, og så er mexicansk mad også super lækkert. Derudover holder de jo også siesta midt på dagen, så man kan tage en slapper. Og så ser de så seje ud med deres sombreroer og “tæpper” de har henover skuldrene.

4. Kenya

Jeg vil også vildt gerne til Kenya og komme på safari! Tænk at komme så tæt på de vilde dyr, og næsten kunne røre tigre, giraffer og elefanter! Jeg kunne også godt tænke mig at køre rundt i en jeep, og bare suge oplevelserne og naturen til mig.

5. Nepal

Jeg kunne godt tænke mig at udforske den nepalske jungle og Kathmandu, og lære noget mere om deres spændende og oldgamle kultur. I det hele taget vil jeg gerne suge til mig af viden og oplevelser.