Hvad er musthaves når man indretter et kontor?

Fuldt ud indrettet kontorlandskab

Vidste du at der findes indretningseksperter, der har specialiseret sig i at indrette kontorer? Det siger noget om hvor mange kontorer, der løbende indrettes, for derefter at blive omindrettet igen og igen. Står du også overfor at skulle indrette kontoret, så læs med her, når jeg giver et par gode fif til hvad man skal huske at tænke over.

Hvor skal man starte?

Et godt sted at starte er et sted, hvor man få billige kontormøbler, og det kan man hos KontorZonen. De sælger primært brugte kontormøbler, som de får hjem gennem virksomheder, der er gået konkurs og lignende. Man kan enten besøge en af deres butikker i Odense og København, eller man kan bruge deres hjemmeside. Her kan man købe de møbler man skal bruge til at indrette et kontor. Uanset om man skal indrette et enkelt privat kontor, eller om man skal indrette et virksomhedskontor med adskillige arbejdspladser, kan man handle hos KontorZonen. Besparelsen på møbler derfra, er mere end 50 % i forhold til nyprisen, og mange af møblerne, kan man ikke engang se har været brugt. Det betyder at man købe hæve-sænkeborde og gode kontorstole til en rigtig fornuftig pris, og har man de to ting, har man skelettet på plads til et godt kontor.

Hvilken type pc skal man købe?

Skal man indrette et kontor, betyder det også at der skal være noget at arbejde på. Her skal man tage en væsentlig beslutning, skal man have en stationær computer eller skal det være en bærbar? Stationære computere er generelt billigere, det vil sige at man kan få en kraftigere pc sammenlignet med en bærbar, der koster det tilsvarende. Hvis ikke der er behov for at tage computeren med andre steder, er det bedst at tage en stationær, så man for mest muligt power for sine penge. Men der kan hurtigt komme en situation, hvor man har brug for at have tingene med sig, og det er det jo bare smartere at have en bærbar. En løsning kan være at hvis har man et kontor til fem personer, så køber man fem stationære computere og en bærbar til deling. Hvis man bruger fildelingstjenester, som eksempelvis Google docs, kan alle medarbejdere have glæde af den bærbare til møder og lignende, hvor de så har adgang til deres filer, ved at logge ind på Google.

Der er selvfølgelig også andre ting, der er vigtige at have med i overvejelserne når man skal indrette et kontor, men har man stol, bord og pc på plads, er man hvertfald i stand til at komme i gang med arbejdet.