Husk ønskesedlen

Kender du også et familiemedlem eller ven, der aldrig får taget sig sammen til at lave en ønskeseddel til jul og til fødselsdage? Eller er det måske ligefrem dig selv, der altid lader gavekøbene være 100 % op til dine gæster? Så er det på tide, at du lærer at lave en ordentlig ønskeseddel!

Hvad ønsker du dig overordnet set?

Det kan hjælpe dine venner og familie rigtig meget, hvis du peger dem i den rigtige retning i forhold til dine gaveønsker. Hvis du for eksempel skriver ned at du ønsker dig tøj, film, legetøj og musik, så har du i al fald hjulpet folk lidt hen ad vejen, og så slipper du måske for et gavekort til Netto og de strikkede sokker.

Vær gerne specifik

I stedet for at skrive “tøj, film, legetøj og musik”, er det meget fornuftigt at være lidt mindre generel. I stedet for “tøj”, kan du skrive trøjer i str. small, i stedet for “film”, kan du skrive action film eller komedier, i stedet for “legetøj” kan du skrive Hape legetøj, og i stedet for “musik”, kan du skrive pop eller Hits for Kids.

Vær MERE specifik!

Du skal helst være så specifik som muligt, hvis du gerne vil være helt sikker på at hjælpe dine venner og familie med at købe gaver. I stedet for “trøjer i str. small”, kan du skrive blå trøje fra Vero Moda, i stedet for “action film” kan du skrive The Avengers, i stedet for “Hape legetøj” kan du sige Hape Ghostly Hours, og i stedet for “Hits for Kids”, kan du skrive Hits for Kids 26.

Og hvis du virkelig gerne vil hjælpe dine gaveindkøbere, så sæt gerne links og/eller billeder ud for tingene på listen, så folk nemt og hurtigt kan finde ud af hvor det kan købes, hvad det koster og hvordan det ser ud.