Få en uforglemmelig oplevelse i Machu Picchu, Peru

Vil du gerne tage på ferie til et sted, hvor du er sikret en uforglemmelig oplevelse med et af verdens syv vidundere, så er det på tide, at du bøger Machu picchu i Peru, hvis ikke du har været der endnu. Machu Picchu er en velbevaret arkælogisk skat – en ældgammel inkaby, som ligger godt gemt mellem de frodige Andesbjerne i Sydarmerika. Machu Picchu er en stedet, som vil føre dig tilbage i tiden til mødet med inkaernes historie og kultur.

Rejsen til Peru

Peru ligger i Sydamerika ved foden af Andesbjergene, og byder på en hel række af fantastiske oplevelser: En andeles unik og fantastisk natur, smukke historiske seværdigheder og en rig og farverig kultur. Peru skal besøges af dig, som elsker natur og eventyr. Og hvis du gerne vil opleve lidt af det hele, er det mest oplagte, at du tager på en trekkingtur gennem den frodige natur på Andesbjergene til Machu Picchu. Det mest særlige ved denne trekking er nemlig det, at den sti der følges er en ældgammel sti lavet af inkaerne selv.

Trekking på inkastien til Machu Picchu

Hvis man tager imod udfordringen at trekke på inkastien tik Machu Picchu, vil man med garanti få en oplevelse, som man ikke vil glemme igen. Inkastien er en ældgammel lang sti, delvis belagt med sten, som dækker store dele af Sydamerika. Et spor løber eksempelvis fra Ecuador i nord til Chile i syd. Sammenlagt er der omkring 40.000 kilometer lange spor. Inkastien, som fører til Machu Picchu i Peru, er ca. 45 kilometer lang, og vandring på denne spor vil tage op til fire dage.

På en trekking til Machu Picchu befinder man sig på inkastien, som løber gennem Andesbjergene, i en højde på omkring 2.000-4.000 meter. Turen til Machu Picchu på denne trek er en ganske enkelt enestående og eventyrlig oplevelse, hvor man kommer igennem små landsbyer, smukke grønne dale og tætte tågeskove med udsigt til de sneklædte bjergtoppe hele vejen.

Det er selvfølgelig ikke det nemmeste i verden at trekke i Andesbjergene, så det kræver lidt planlægning inden afrejsen. Man skal også i en god fysisk form for at kunne klare hele turen, da det kan være ret hårdt nogle gange, især når stien går meget stejlt opad. Man skal også være indstillet på at overnatte i telt om natten. Derudover skal man huske at pakke alt med, som er nødvendige på turen, såsom noget godt tøj til vandring, telt, liggeunderlag, soveposer, vand og noget at spise.

Machu Picchu

Målet for trekkingturen, Machu Picchu, er noget helt specielt og et impornerende syn, der helt sikkert vil tage pusten fra dig. Der er utrolig mange smukke seværdigheder i Machu Picchu, og du skal endelig tage dig god tid til at udforske hele området, når du ankommer til stedet. Hvis du vil høre lidt mere om Machu Picchus historie, er det en god idé at tage på en rundtur med en guide. Du kan læse mere om Peru og oplevelser i landet på www.peru-rejsen.dk.