Er et kviklån noget for dig?

Kviklån

Et kviklån er et lån som går under typen “hurtige lån”. Denne type lån er en fordel hvis man står og mangler penge til en rejse, forbrug eller regninger der skal betales nu og her. Et kviklån er en hurtig metode at låne penge på. Det tager kun få minutter at udfylde en ansøgning om kviklån online eller på SMS og kræver ikke mange informationer.

I de fleste tilfælde kan lånet blive godkendt allerede inden for en time og pengene stå til rådighed på kontoen. Med et kviklån kan man typisk låne op til 6.000 kr. hurtigt og sikkert om man sidder derhjemme eller er på farten. Der kræves blot internet adgang fra computer eller telefon for at kunne optage et kviklån.

Fordele ved kviklån

Et kviklån har mange fordele for den enkelte forbruger. Et kviklån er en hurtig måde at låne penge på da det kun tager få minutter at ansøge om et lån. I mange tilfælde kan man allerede have pengene på kontoen en time efter man har udfyldt en ansøgning og er blevet godkendt. Det er en fordel hvis man står og mangler de sidste penge til at betale en rejse, regninger mm. Står man og mangler penge i sidste øjeblik er kviklån også en fordel da man ikke skal igennem lange møder som man ellers ville skulle med et almindeligt banklån.

Kviklån onlineDer skal heller ikke stilles nogen sikkerhed i form af bil og hus hvilket gør kviklån optimalt for især unge mennesker uden disse midler. Man kan allerede optage et kviklån når man er fyldt 18 år og der kræves for det meste kun, at man har en fast indtægts kilde.

Samtidig med at være et hurtigt lån er kviklån stadig lige så sikkert som alle andre låne typer.
Man underskriver sit lån gennem NemID som giver garanti for beskyttelse af personlige oplysninger og identitet.

Tilbagebetaling

Som med alle andre lån skal man være påpasselig med hvor man låner og hvor meget man låner. Man bør kun låne hvis det er absolut nødvendigt og man er sikker på at kunne betale tilbage til tiden. Med et kviklån er fristen på tilbagebetaling typisk 30 dage og kan dette ikke overholdes vil der som alle andre lån blive lagt gebyrer til.

Da kviklån er en hurtig og nem måde at låne penge på betyder det også at det ikke er et helt billigt lån. Ved hurtige lån er der altid en høj rente og tilbagebetaling som man skal være opmærksom på. Man skal derfor være sikker på at man har mulighed for at tilbagebetale hurtigst muligt så man ikke mister overblik.