Du kan veje din baby sikkert med en brevvægt

babyvægt

Har din familie fornyligt fået et nyt medlem? kunne du godt tænke dig at kunne følge babyens udvikling endnu bedre? – Så er det en god ide at investere i en brevvægt der er bygget til at veje babyer. På den måde kan du følge dit barns udvikling endnu bedre, og måle uden besvær, hvor meget barnet vejer. 

Brevvægte vejer meget mere end bare breve

Det lyder måske lidt underligt at sige man kan bruge brevvægte til at veje sin baby, fordi man tror brevvægte kun bruges til at veje, som navnet påpeger, breve. I dag findes der dog en masse forskellige brevvægte der har mange andre funktioner end kun at kunne veje breve. Morderne brevvægte varierer i pris, størrelse og funktion. Du kan stadig købe de almindelige brevvægte til privaten eller kontoret, men nu kan du også købe specielle brevvægte som kan veje blandt andet babyer.  Fælles for alle brevvægtene er at de er professionelle højpræcisionvægte, og en stor del af vægtene kan måle med en præcision helt nede på 0,1 gram.

Brevvægte som også kan anvendes til at veje babyer er specieltudformet. Disse typer af brevvægte er udstyrret med en vejeskål, der er designet til at din baby ligger sikkert og trygt på vægten under vejningen.

En rigtig populær brevvægt der er designet til at veje babyer er vægten “My Weigh Ultra Ship U2 Baby Scale“. Denne vægt er specielt bygget til at kunne veje babyer, så du kan følge dit nye familiemedlems udvikling, uden at være bekymret for babyens sikkerhed. Vægten er udstyrret med en vægtkapacitet på op til 27 kg. Ydermere, denne specielle vægt kan hurtigt omdannes til en almindelig brevvægt, som kan klare alle nødvendige vejninger en typisk brevvægt kan. Det er også muligt at bruge vægten til at veje kæledyr, fødevarer, postkort, breve, pakker, kuverter i alle mulige størrelser.