Alle har modgang, men det gør stærk…

Modgang gør stærk, hvis man bruger det til sin fordel. Vi kommer alle ud for livskriser i større eller mindre omfang, og det gælder så om at udnytte disse kriser på den bedste måde, eller nærmere at komme over dem på den smarteste måde. Ingen kan undsige sig at komme ind i store forandringer i løbet af  livet, og dette gælder både mænd og kvinder. Når du nu ved dette, og måske endda selv står i en af dit livs største kriser, så gælder det om at lære så meget som muligt ud af situationen, og derved komme bedst videre i livet.

Livskriser mænd og kvinder er selvfølgelig på mange måder forskellige, men for begge køn kan siges at krisen som regel opstår fordi de tidligere strategier i livet som vi har brugt indtil, ikke helt rækker. Derfor gælder det om på bedste vis at få lavet en ny strategi der passer til livet som det ser ud fremad.

Dette kan du eventuelt få hjælp til, hvis du synes forandringen og vansklighederne ser lidt for store ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>