Husk at smutte ud til hesten

Det kræver bare tid at have dyr, men det er helt sikkert det værd. Intet her i verden har ikke en bagside, og nogle gange, når vejret er rigtig trist, og det regner, så er det knap så sjovt at skulle cykle ud til hesten og fodre den, men det er selvfølgelig ikke noget man kan springe over. Samtidig er det også vigtigt at få givet den noget motion. Det er selvfølgelig også noget af det sjoveste, men når det i en periode ikke har været det bedste vejr, så kan det godt være lidt svære at overtale sig selv. Når man så sidder i sadlen, så er det så alligevel altid dejligt.

En anden lidt negativ ting ved at have hest, er nogle af de mange udgifter der er ved det. Der er selvfølgelige fodret, men specielt i starten er der godt nok også mange udgifter til rideudstyr og andet. Du skal selvfølgelig have en sadel, dækkener, trendser og grimer, og så selvfølgelig også ordenligt ridetøj, såsom ridestøvler og ridebukser.

Men når det er sagt, så elsker jeg simpelthen heste, og ville ikke undvære den jeg har!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>