Top desitinationer i Grønland

Hvis du har overvejet at tage til Grønland, så er her min vurdering af hvorfor du bør tage til det isfulde land. Den første grund er simpelthen for at tage op og se indlandsisen inden den smelter helt væk. Anden grund kunne være at se isbjørne, men der er efterhånden ikke så mange tilbage, så man kan ikke en gang være sikker på at se særligt mange, hvis det bare er en kort tur – desværre!Tredje grund er i min verden generelt bare for at komme op og se den grønlandske kultur. Tag f.eks. til Nuuk på shoppingtur, vandretur og måske ud på havet for at se hvaler. Det er den næste grund. At tage ud på hvalsafari for at se hvaler er en god grund til at tage til Grønland i mine øjne.

Der er selvfølgelig mange andre gode grunde :-)

Generelt er det bare med at tage ud og opleve verden. Nu har jeg skrevet lidt om hvad der burde være værd at se på Grønland. Jeg laver sikkert en lignende liste for et par andre steder snart. Både steder jeg har været, og steder jeg gerne vil besøge.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>