Udvid din horisont – tag på sprogskole

Sprogskole

I en mere og mere globaliseret verden har det aldrig været at have de rette sprogkundskaber. Du kan komme langt, såfremt du har acceptable engelskkundskaber, men ønsker du at forbedre disse eller udforske andre sprog, er sprogskole en ideel mulighed for dig. Eurostudy tilbyder en lang række sprogrejser både over sommeren, i form af high school og til dig, der er 50+. 

Den amerikanske drøm

Ønsker du et skoleophold som portrætteret i film som High School Musical, Bring It On mv. finder du det ikke i Danmark. Det er en oplevelse, som kun USA kan tilbyde og med Eurostudy får du mulighed for at opleve en amerikansk high school eller college på egen hånd.

Det er dog en omkostningstung affære, idet Eurostudy udelukkende tilbyder indkvartering af højeste kvalitet, således at du eller dit barn er de bedste hænder. Ønsker du eller dit barn at tage afsted, er det således ikke her, der skal spares, da det er essentielt, at opholdet har de mest optimale forhold.

Ønsker du at leve dine teenageår væk hjemmefra i en anden kultur, er high school eller college således relevant for dig.

Tag på sprogskole over sommeren

Har du lidt mere beskedne ønsker om at forbedre din sproglige kunnen, kan du ligeledes tage på sprogskole over sommeren. Med et intensivt skoleforløb lærer sproget i det pågældende land og tilegner dig derved nye indtryk, både i form af sociale relationer, sproglig kunnen, men også kulturelle indtryk. Det er altså både lærerigt og en kæmpe oplevelse at tage på sprogskole.

Er du træt af Danmark og ønsker du en lærerig ‘ferie’ kan du vælge imellem ikke mindre end 42 lande. Du vil modtage sprogundervisning i bedste kvalitet af yderst kompentente undervisere med en universitetsuddannelse bag sig. Du bliver ikke sendt afsted med en gruppe andre danskere, hvorfor du konstant befinder dig i internationale rammer. Du udvikler således ikke kun dine sproglige kompetencer, men bidrager i høj grad også til din egen personlige udvikling.

Kom du aldrig på efterskole, højskole eller tog det sabbatår du ønskede? Så kan et ophold på sprogskole over sommeren være en god måde at kompensere for dette på.

Til dig på 50+

Er du over 50 år, er du muligvis ikke vokset op med de sproglige muligheder, som den yngre generation. Derved er det en oplagt mulighed for, der ønsker at forbedre dine sproglige kundskaber som en hobby i en lidt senere alder. Her mødes du med jævnaldrende, ligesindede i en international atmosfære. Det er derfor også en god måde for dig at skabe nye relationer, som du eventuelt kan holde ved lige.

Sprogskole har altså ingen alder og mulighederne er mange. Ønsker du at forbedre dine sproglige kompetencer, er det således aldrig for sent.