Spil op -lej et musikanlæg til festen

Er det blevet tid til at holde fest? Skal du holde fødselsdag, konfirmation, bryllup eller er det bare blevet tid til at samle venner og familie til en ordentlig fest?

tuxenavtosedlen

Planlæg et brag af en fest

En sjov og festlig aften handler først og fremmest om, at invitere gode venner, bekendte eller familien. Når gæstelisten er på plads og invitationer er sendt ud, skal du igang med den store planlægning. Du skal finde lokalet, hvor festen skal afholdes. Skal det være hjemme i stuen hos dig selv, eller skal du holde festen et spændende sted. Hvis du også vil være sikker på en god fest med mulighed for en masse dans, skal du nok leje et større lokale med plads til dansegulv til formålet.

Når lokalet er fundet, skal du tænke over mad og drikkevarer. Skal det være tre-retters menu, buffet eller noget andet. Skal du selv lave maden, eller skal du bestille maden hos et cateringfirma? Så kommer vi til drikkevarerne. Hvor mange drikkevarer skal der indkøbes og hvilke drikkevarer må baren under ingen omstændigheder løbe tør for? Skal dine gæster selv mikse drinks, eller skal der stå bartendere klar til at lave gode mojitos? Skal øllene være i flasker eller skal der være fustager, så dine gæster kan få en velskænket fadøl med skum?

Høresansen er mindst lige så vigtig som vores andre sanser, og lyden er med til at gøre helhedsoplevelsen meget bedre. At sørge for ordentlig lydudstyr til din fest er derfor afgørende for, hvorvidt stemningen kommer helt i top.

Så der skal selvfølgelig fyres op for musikken, så festen ikke bare bliver en fest, men årets brag. For at festen kan blive mindeværdig, skal du sørge for god underholdning til dine gæster.

Lej lækker lyd

Du kan leje dig frem til det meste udstyr indenfor lyd, lys og video. Du kan både leje enkelte produkter såsom Dj pult, mixere, mikrofoner, højtalere, video projektorer, computere, lys, effekter og kabler eller leje et komplet musikanlæg.

Flere faktorer spiller ind, når du skal vælge udstyr. Hvilket udstyr du har brug for, kommer an på antal gæster og lokalets størrelse.

Der er mange overvejelser du skal tage til efterretning, når du skal arrangere fest. Alt skal helst spille og især musikken, så læs mere om leje af lydudstyr på Tuxen AV-center