Få et kæmpe selvtillidsboost

Øjenlaseroperationer bliver efterhånden mere og mere normale at få i dagens Danmark, dog er der stadig mange mennesker som føler sig usikre på dette felt. Derfor er det ikke så underligt, at mange private mennesker, der netop overvejer at få en øjenlaseroperation, stiller sig selv spørgsmålet: “Hvordan er det egentlig at en øjenlaseroperation?

Generalt er der to grunde til, at man overvejer eller får foretaget en øjenlaseroperation. Den ene grund er at man finder briller og kontaktlinser for dyre, den anden grund er at, man simpelthen er man træt af at gå med dem. EuroEyes har udført mere end 300.000 indgreb, og de har derfor den rette behandling til dig.

Få boostet din selvtillid

Et nyt syn kan give dig øget selvtillid. Du kan endelige være fri for at skulle “gemme dig bag brillerne”. Du har måske altid haft en lyst til at dyrke hobby eller sportsgren, men har været forhindret pga. dit syn. Med en øjenlaserbehandling kan du komme ud og lave det du altid har drømt om at lave. 

Selve laseroperationen

En øjenlaseroperation foregår ved at en del af hornhinden fjernes således at overfladen får en ny facon, der bryder lyset så billedet på nethinden bliver skarpt. Dette foregår ved at laseren lysstråle fordamper en smule af vævet, ved at styre disse stråler, kan man tilpasse hornhinden efter ønske. Der findes mange slags teknikker indenfor øjenlaseroperation. Som specialister inden for øjenlaserbehandling har EuroEyes de bedste forudsætninger for at rådgive dig på bedste vis.

Hvor stor er risikoen for komplikationer?

Risikoen for alvorlige komplikationer er yderst begrænset. En øjenlaserbehandling er et ukompliceret indgreb, som udføres af erfarne kirurger med afprøvede teknikker. Dog er det meget vigtigt at man benytter en velrenommeret klinik. Undersøgelser har vist at, der er sammenhæng mellem erfaring og resultat, derfor er det essensielt, at den kirug, som skal udføre behandlingen har stor erfaring.

En forundersøgelse kan besvare dine spørgsmål

Ved en forundersøgelse måles de relevante øjenparametre, og dine spørgsmål kan blive besvaret mht. til hvilken behandling der er den rette for dig. Derudover vil det også blive analyseret hvorvidt du er egnet til sådan en øjenlaserbehandling. Hos EuroEyes kan du få foretaget denne uforpligtende forundersøgelse. 

Almindelige forudsætninger du skal leve op til, for at kunne få en øjenlaserbehandling inkluderer:

  • Minimum 18 år
  • Synsfejlen er stabil
  • Ingen øjensygdomme(grå- og grøn stær)
  • Ikke for tynd hornhinde
  • Ingen graviditet