Sidst på måneden

Sidste måned var en af de grove. Det syntes jeg næsten altid december ender med at blive. Her snakker jeg selvfølgelig ikke i forhold til hygge, masser af lækker mad og i forhold til hvor meget man kan nyde at være sammen med sin familie i forhold til andre måneder. Men jeg snakker om økonomien, som godt kan ende med at blive lidt strammere end andre måneder. Når den efterfølgende måned så samtidig er en måned hvor der er mange faste udgifter, så kan kontoen godt risikere at gå i minus.

Heldigvis fandt jeg en mulighed, så jeg kunne overleve starten af måneden med et gratis lån (du kan se det her), som gjorde at jeg ikke gik i minus, og dermed ikke ville have fået betalt alle de faste regninger, som ellers skulle være betalt. Nu glæder jeg mig bare til at det bliver lønningsdag, som jeg kan få betalt lånet tilbage, og så der kan komme lidt overskud på kontoen igen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>