Lys er godt for dig

Ligesom blomsterne har du brug for sollys og helst hver dag. Det kan være en udfordring i vinterhalvåret, når man bor i Norden, og det kun er lyst, mens man er på arbejde.

Derfor er det vigtigt at få nogle gode vaner indarbejdet. Stik hovedet udenfor i et par minutter i løbet af dagen. Også de dage, hvor solen ikke skinner. Der er trods alt mere lys udenfor end indendøre.

Sæt dig ved et vindue og kig ud. Kig på sneen, som reflekterer solens lys. Og kig på blomsterne. Det får også hjernen til at slappe af og giver øjnene en pause fra de mange timer foran en skærm eller foran papirer, der skal læses.

Hvis der er for lidt sol herhjemme, og du er for utålmodig til at vente på foråret, kan du måske hoppe på en afbudsrejse. Find et sted, hvor der er mere eller mindre solgaranti. Det er godt for dit D-vitaminniveau.

Selvfølgelig skal du også passe på din hud, så husk solcremen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>