Hvordan kommer jeg videre

Nogle gange kan man let “Get stucked” som det hedder på engelsk. Det er nemt at ende med at blive lidt magelig i den situation som man er havnet i, og måske på mange måder fungere ok. Men er ok også fint nok i det lange løb? Nogle gange skal der måske lige lidt mere til for at komme videre til det punkt som man egentlig drømmer om at komme til.

Der er selvfølgelig rigtig mange ting der gør at man hænger fast. Noget af det er måske i ens aller inderste bevidsthed. Det er ikke noget jeg har prøvet men tanken at man i disse situationer måske kunne komme langt hen ad vejen med hypnose slog mig for lidt tid siden, og også derfor jeg skriver denne lille note. I hypnose berøre man nogle af de områder af hjernen som styre alle de ting som vi i et eller andet omfang gør helt uden at tænke over det. Erfaringer omkring hvad der er godt og skidt, og automatiske reaktioner. Disse er ikke altid bygget på viden, ment på den måde at det ikke er bygget på viden som vi har tænkt over, men mere viden hvor vi måske har haft en lille dårlig oplevelse og derefter bygger resten af vores liv på det. Det er selvfølgelig ikke altid optimalt, og derfor kan hypnose være en spændende og måske ganske smart måde at komme videre på.

Vi skal ikke bare blive stående hvor vi står, for så går det hele istå. Vi skal forsøge at komme fremad. Så bliver både vores liv og alt andet meget sjovere i længden. Måske er forandring med hypnose noget for dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>