Boost mit salg

En mandag i mødets tegn – sådan er det jo så tit. Mandag er jo tit en dag hvor man holder møder, gør status på sidste uges salg, resultater osv. Med en lille salgsvirksomhed har jeg dog ikke haft nær så mange salgsmøder i løbet af de sidste par uger som jeg plejer. Jeg sidder som selvstændig uden ansatte med hele ansvaret for at min lille virksomhed kører rundt, og lige nu går det ikke helt som det tidligere har gjort.Jeg mangler simpelthen nye kunder – eller i det mindste bare nogen jeg kan præsentere salgsforslag og mine produkter for.

Jeg har overvejet at hyre konsulentbistand til at booste mit salg, ja egentlig til bare at finde potentielle kunder som jeg så selv kan stå for at sælge til. Jeg har fx overvejet en mødebooking med Partnerdialog, som så kan finde potentielle kunder og sætte salgsmøder op med dem. Jeg kunne jo også overveje at få min hjemmeside SEO-optimeret så det rangerer højere på google så potentielle kunder nemmere kan finde min virksomhed. Ja det er alt sammen en masse overvejelser som selvfølgelig skal gøres – men mon ikke jeg snart skal ind i kampen og få taget en beslutning så vi kan komme videre.